В УЗ розповіли, коли отримають перші 2 вагони від Крюківського заводу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В УЗ розповіли, коли отримають перші 2 вагони від Крюківського заводу

Казна та Політика
361
В.о. голови правління «Укрзалізниці» Олександр Камишін заявив, що компанія вже до 24 серпня отримає перші два зі 100 пасажирських вагонів від «Крюківського вагонобудівного заводу».
Про це він сказав під час візиту на КВБЗ та перевірки ходу виконання контракту на постачання 100 нових пасажирських вагонів, передає прес-служба компанії.
«Зазначена партія вагонів закуповується за кошти держбюджету, і перші 2 вагони перевізник отримає вже до 24 серпня цього року», — додали в УЗ.
За словами Камишіна, із закупівлі цієї партії вагонів в УЗ стартує велике будівництво вагонів.
В УЗ розповіли, коли отримають перші 2 вагони від Крюківського заводу
«Вже в наступному році ми маємо отримати від заводу всю партію вагонів. А цього року нам буде поставлено як мінімум 10 одиниць», — розповів в.о. голови правління.
Він додав, що наразі всі сторони дотримуються домовленостей, зокрема, «Укрзалізниця» вже перерахувала заводу авансовий платіж.
«Перші два вагони всі охочі зможуть побачити на виставці рухомого складу, яка пройде 27 серпня на Центральному залізничному вокзалі в Києві», — резюмував Камишін.
В УЗ розповіли, коли отримають перші 2 вагони від Крюківського заводу
В УЗ нагадали, що вагони, які постачатиме КВБЗ, обладнані адаптивною системою кондиціонування, розетками USB, системою відеонагляду тощо.
За договором КВБЗ має побудувати та поставити УЗ 51 купейний вагон, 12 вагонів СВ, 20 купейних вагонів, обладнаних для перевезення пасажирів з інвалідністю в колісному кріслі, а також 17 купейних вагонів для перевезення пасажирів з інвалідністю в колісному кріслі та купе начальника поїзда.
Загалом «Укрзалізниця» і КВБЗ уклали контракт на понад 3 млрд грн.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас