Представлено перший електрифікований автомобіль Bentley Mulliner — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено перший електрифікований автомобіль Bentley Mulliner

Технології&Авто
452
Знаменитий британський автовиробник Bentley Motors представив спеціальну версію седана Flying Spur, створену в його підрозділі Mulliner — найстарішому в світі кузовному ательє.
Це вже третій представник лінійки Bentley Mulliner Collections, який був анонсований на фестивалі Monterey Car Week. Новий Bentley Flying Spur Mulliner позиціонується своїми творцями як «виключно розкішний» чотиридверний автомобіль класу Grand Tourer. Це перший електрифікований автомобіль Bentley Mulliner.
Представлено перший електрифікований автомобіль Bentley Mulliner
Flying Spur Mulliner може бути оснащений гібридною силовою установкою V6 Hybrid на базі 2,9-літрового V6, що забезпечує розгін до сотні за 4,3 секунди, а також бензиновими восьми- і дванадцятициліндровими двигунами V8 або W12 на 4 і 6 літрів, що забезпечують розгін до 100 км/год за 4,1 секунди і 3,8 секунди відповідно.
Оригінальна модель Bentley Flying Spur без доопрацювання Mulliner отримала гібридну версію в липні 2021 року, гібридна установка забезпечує сукупно 544 к. с. і 750 Нм, запас ходу становить 40 км.
Версія Mulliner отримала численні доопрацювання, що підкреслюють розкіш. Наприклад, 22-дюймові поліровані колісні диски Mulliner пофарбовані в сірий колір і прикрашені самовирівнювальними центральними емблемами, що зберігають вертикальне положення при русі.
Представлено перший електрифікований автомобіль Bentley Mulliner
Емблема Bentley, крилата літера «B», отримала електропривод висування і складання, а також підсвічування. Також підсвічуванням обзавелися накладки порогів. Внутрішнє оздоблення ручної роботи пропонується у восьми варіантах в триколірній гамі Mulliner.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас