Забудовників дач для перенесення Русанівських садів оштрафували на 1,7 мільйона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Забудовників дач для перенесення Русанівських садів оштрафували на 1,7 мільйона

Фондовий ринок
565
Антимонопольний комітет сумарно оштрафував на 1,7 млн грн три компанії за змову під час торгів щодо будівництва дач для людей, виселених з Русанівських та Воскресенських садів через будівництво Подільського мосту.
Про це повідомила пресслужба АМКУ.
Йдеться про компанії ТОВ «Керуюча Компанія „Приват“», ТОВ «Мирбо ЛТД» і ТОВ «Комерційне підприємство „Укрдорбуд“». Комітет встановив змову під час їхньої участі у публічних закупівлях.
Так, у 2019 році комунальним підприємством «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» проводились відкриті торги на забудову дач для перенесення Русанівських та Воскресенських садів на вул. Радистів (район у Деснянському районі Києва, знаходиться далі станції метро Лісова).
В АМКУ зазначають, що очікувана вартість закупівлі становила понад 219 млн грн. Внаслідок встановленої змови конкуренцію під час торгів між ними було усунуто. Через порушення закону про захист економічної конкуренції на три компанії накладено сумарний штраф у 1,66 млн грн. Крім того, їм заборонено брати участь у публічних закупівлях протягом 3 років.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас