Google випустила стабільну бету Android 12 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google випустила стабільну бету Android 12

Технології&Авто
231
Навесні Google випустила першу загальнодоступну бета-версію Android 12. Тепер компанія почала розгортання четвертої бета-версії ОС на сумісних пристроях.
Однією з важливих особливостей свіжої збірки Android 12 є те, що на часовій шкалі життєвого циклу ОС Google розташувала її в розділі Platform Stability, що свідчить про її відносну придатність до повсякденного використання.
Google випустила стабільну бету Android 12
Те, що Android 12 вийшла в своєму розвитку на фінішну пряму, також означає, що розробники додатків можуть остаточно протестувати свої продукти в новій ОС, оскільки API, ключові функції і макет операційної системи більше змінюватися не будуть.
Google рекомендує розробникам ретельно протестувати свої додатки для сумісності з Android 12, оскільки новинка являє собою найбільшу за останні роки модернізацію платформи.
Google випустила стабільну бету Android 12
В Android 12 Google грунтовно переробила підхід до конфіденційності та безпеки користувачів. Нова панель конфіденційності об’єднує низку налаштувань, а також повідомляє користувачам, коли додатки відстежують їхні дії, отримують доступ до інформації з буфера обміну або даних про місцезнаходження.
Для того щоб випробувати Android 12 до офіційного запуску, необхідно мати смартфон Google Pixel 3 або новіший. Сумісні з бета-версією свіжої ОС і деякі пристрої ASUS, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp і ZTE. Повний список підтримуваних пристроїв можна подивитися на сайті програми бета-тестування Android.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас