Tesla прискорює випуск бюджетного електрокара Model 2 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla прискорює випуск бюджетного електрокара Model 2

Технології&Авто
840
Tesla не раз заявляла про роботу над доступною моделлю фірмового електрокара. Нещодавно чутки про майбутню прем’єру новинки підтвердив президент китайського підрозділу компанії Том Чжу — він заявив, що створення автомобіля дійсно ведеться, і навіть назвав імовірні терміни його виходу на ринок.
«Недорога компактна модель може з’явитися раніше, ніж ви думаєте. Кажуть, що випробування прототипу були завершені, і більшість постачальників компонентів вже вишикувалися в чергу. Пробна партія запланована на кінець 2021 року», — повідомив Том Чжу.
За даними ЗМІ, бюджетний хетчбек під назвою Tesla Model 2 буде вироблятися тільки на заводі, розташованому в Китаї, але його поставки компанія буде здійснювати по всьому світу. Можлива вартість електрокара становить $ 25 000. Інсайдери запевняють, що випуск новинки був схвалений керівництвом компанії ще у вересні минулого року. Знизити вартість моделі, за чутками, допоміг перехід на акумулятори типу 4680.
Очікується, що перші масові постачання доступного автомобіля Tesla розпочнуться вже в 2022 році. Сам виробник поки що не поспішає розкривати подробиць про технічні характеристики і дизайн новинки.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас