Subaru відкликає десятки тисяч машин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Subaru відкликає десятки тисяч машин

Технології&Авто
1003
Subaru і Національна адміністрація безпеки дорожнього транспорту США (NHTSA) оголосили, що автовиробник відкликає більше 165 000 автомобілів через паливні насоси.
Потенційно несправне обладнання може привести до того, що двигун заглохне під час їзди.
Паливний насос низького тиску в баку, про який йдеться, широко використовувався у всій лінійці Subaru. Subaru вперше відзначила несправність в 2020 році.
Несправний паливний насос може привести до поганої роботи двигуна. Відкликання не обмежується будь-якою конкретною конфігурацією двигуна, оскільки включені деякі моделі з турбонаддувом.
Кампанія відкликання зачіпає кілька автомобілів Subaru, включаючи Impreza, Legacy, Forester 2018, Outback 2019−2020, WRX 2018−2019 і деяких інших.
«Постраждалі автомобілі можуть бути оснащені паливним насосом низького тиску, виробленим протягом певного періоду часу, який може включати крильчатку, виготовлену з меншою щільністю», — йдеться в повідомленні Subaru.
«Якщо поверхня крильчатки з більш низькою щільністю піддається сушінню розчинником протягом більш тривалих періодів часу, на ній можуть утворитися дрібні тріщини. Ці тріщини можуть призвести до надмірного поглинання палива, що призведе до деформації крильчатки. Згодом крильчатка може деформуватися, що може привести до виходу з ладу паливного насоса низького тиску», — відзначили в компанії.
Найближчим часом Subaru зв’яжеться з власниками та надасть інструкції щодо усунення несправності у місцевого дилера.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас