Перша дистанційна школа в Україні підписала договір з НУБіП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Перша дистанційна школа в Україні підписала договір з НУБіП

Особисті фінанси
492
Згідно з даними ЮНЕСКО та Міжнародного союзу електрозв’язку, у 2020 році через пандемію в школу не ходило, щонайменше, 1,5 млрд учнів й 63 млн вчителів початкових та середніх шкіл.
У зв’язку з останніми тенденціями й перспективами дистанційного навчання, Національний університет біоресурсів і природокористування 30 липня 2021 року підписав Договір про співробітництво з першою в Україні повністю дистанційною школою європейського зразка «Оптіма»
Перша за роком заснування та місцем у рейтингу результатів ЗНО серед дистанційних навчальних закладів України — школа «Оптіма» має намір об’єднати зусилля з НУБіП для реалізації спільних проєктів у сфері освітньої діяльності.
Перша дистанційна школа в Україні підписала договір з НУБіП
«Події двох останніх років показали не лише актуальність, але й необхідність розвитку дистанційної освіти в Україні. Підготовка учнів і вчителів до нових реалій, сучасні технічні засоби, передові напрацювання та власне концепція якісної освіти — ось над чим ми бажаємо співпрацювати з НУБіП», — каже Марія Мілецька, засновниця школи «Оптіма».
За її словами, вже з 1 вересня для своїх вихованців «Оптіма» готує розширену індивідуальну програму, поглиблене вивчення математики та англійської мови, а також інтегровані IT-класи.
«Наймолодші школярі в новому навчальному році зможуть краще адаптуватися до дистанційного навчання завдяки віртуальним мінікласам. Також вивчатимуть англійську на кращій ліцензованій платформі — Oxford Learn. Велику увагу ми приділяємо практичній складовій навчання — кейс-урокам», — зазначає Мілецька.
Перша дистанційна школа в Україні підписала договір з НУБіП
Під час зустрічі керівників НУБіП та дистанційної школи «Оптіма» обговорили перспективи розвитку дистанційних технологій, підготовку учнів та вчителів до них, підходи до освіти майбутнього.
«В „Оптімі“ ми навіть інтегрували STEM-концепцію (система природничої і математичної освітніх галузей, яка має на меті розвиток особистості через формування компетентностей, природничо-наукової картини світу, світоглядних позицій і життєвих цінностей. — Ред.). Вона стала основою нових поглиблених математичних та IT-напрямків при дистанційному навчанні», — розповідає засновниця школи.
Наразі в такій школі навчаються понад 7 тис. учнів, які можуть обрати індивідуальні навчальні програми.
А за 6 років роботи «Оптіму» закінчили більш як 3 тис. випускників.
Школа має розгалужену мережу регіональних представництв по всій Україні: у Чернігові, Івано-Франківську, Мукачеві, Тернополі, Ужгороді, Львові, Хмельницькому, Житомирі, Одесі, Дніпрі, Миколаєві, Вінниці та Рівному.
«Оптіма» — входить у ТОП 50 кращих навчальних закладів для школярів за результатами ЗНО, а також є офіційним партнером схваленого МОН проєкту «Розумники» (Smart Kids).
Перша дистанційна школа в Україні підписала договір з НУБіП
Деталі за посиланням: https://optima.school
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас