Понад 150 тис. нових клієнтів перейшли в «Нафтогаз» після введення річного тарифного плану — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 150 тис. нових клієнтів перейшли в «Нафтогаз» після введення річного тарифного плану

Енергетика
382
ТОВ «Газопостачальна компанія (ГК) «Нафтогаз України» з 1 травня по 31 липня підключила понад 150 тис. нових клієнтів на умовах річного тарифного плану «Фіксований», ціна якого становить 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).
Про це повідомляється в прес-релізі «Нафтогазу» у вівторок.
За словами директора з маркетингу ДК «Нафтогаз України» Ганни Швед, наведеними в повідомленні, до факторів, які найбільше впливають на вибір клієнта при зміні постачальника газу, крім ціни, відносяться також простота процесу зміни постачальника і зручність онлайн-сервісів.
«Наші внутрішні опитування показують, що стратегія розвитку контакт-центру як основи клієнтського обслуговування та активна діджиталізація була обрана правильно: за 11 місяців роботи вільного ринку газу рівень лояльності клієнтів збільшився на 74%, а рівень задоволеності зріс на 13%», — зазначила Швед.

Довідка Finance.ua:

  • з 1 травня 2021 року, відповідно до постанови Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунпослуг (НКРЕКП), всі постачальники автоматично перевели своїх клієнтів на нові річні тарифні плани, фіксуючи ціну з 1 травня 2021 року і до 30 квітня 2022 року;
  • клієнти можуть подати заявку на підключення до ГК «Нафтогаз України» онлайн-на сайті gas.ua або Приват24, а також офлайн — в мережі банків Ощадбанк, ПУМБ, ТАСКОМБАНК, Ідея Банк, у відділеннях Страхової Групи «ТАС», а також у відділеннях Нової пошти в Полтавській області.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас