OPPO готує до випуску смартфон з панорамним екраном і підекранною камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OPPO готує до випуску смартфон з панорамним екраном і підекранною камерою

Технології&Авто
277
Напередодні презентації смартфона з підекранною камерою OPPO опублікувала рекламний плакат, що розкриває деякі технічні подробиці про майбутню новинку. Крім того, віце-президент компанії Лю Бо поділився в Weibo інформацією про дисплей оригінального пристрою.
У публікації йдеться про використання “панорамного дисплея”, який покликаний забезпечити ефект занурення при використанні гаджета. Топ-менеджер не уточнив, про які саме функції екрану йдеться, але підкреслив, що на його розробку було витрачено більше двох років роботи інженерів бренду.
Крім того, тизер натякає на високий коефіцієнт пропускання світла нового дисплейного модуля, що має поліпшити якість зйомки на «невидимий» модуль.
OPPO готує до випуску смартфон з панорамним екраном і підекранною камерою
Раніше виробник повідомляв про дослідження в галузі удосконалення не тільки основних камер своїх смартфонів, але і їх селфі-модуля. Зокрема йшлося про підекранну фронталку і новітні технології для дисплея.
OPPO заявила, що має намір запропонувати користувачам поліпшення балансу білого, підтримку HDR і оптимізацію ШІ-алгоритмів для обробки зображень.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас