Goldman Sachs підвищив зарплати після скарг на вигоряння — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Goldman Sachs підвищив зарплати після скарг на вигоряння

Світ
424
Goldman Sachs став останнім з великих інвестбанків, які підвищили зарплати молодшому персоналу після скарг на вигоряння під час буму злиттів і поглинань в пандемію.
Про це пише Financial Times.
Тепер в перший рік роботи аналітики отримуватимуть базову зарплату в $110 000, у другий рік – $125 000 , розповіли виданню джерела, знайомі з рішенням керівництва. Ті, хто займає вищі посади, будуть отримувати по $150 000 в рік.
Ці суми не враховують річні премії, які іноді можуть досягати розміру зарплати, зазначає газета. Тепер у Goldman Sachs одні з найвищих початкових зарплат на ринку. У компанії від коментарів відмовилися.
Однак, за даними FT, в керівництві банку досі ведуться суперечки з приводу зарплат: деякі топ-менеджери вважають, що підвищення оплати праці для молодших спеціалістів може створити «небезпечний прецедент» і залучити «найманців», а знизити зарплати назад буде складно.
За даними сайту Wall Street Oasis, який відстежує розмір оплати праці, раніше аналітики інвестбанку отримували в перший рік в середньому близько $86 000 і $37 500 бонусами. Це нижче, ніж в середньому на Уолл-стріт – $91 400 і $39 700 відповідно, відзначає газета.
Група молодших аналітиків Goldman Sachs поскаржилася на 95-годинний робочий тиждень в березні 2021 року. За їх словами, вони сплять по п’ять годин на добу і вважають себе «жертвами жорстокого поводження на робочому місці».
У відповідь глава Goldman Sachs Девід Соломон пообіцяв заборонити працювати по суботах, найняти більше аналітиків і спробувати автоматизувати деякі завдання. Потім компанія запропонувала відмовитися від робочих відеодзвінків по п’ятницях і вечорами.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас