У КМДА розповіли, хто отримає перепустку на транспорт у Києві в разі локдауну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА розповіли, хто отримає перепустку на транспорт у Києві в разі локдауну

Казна та Політика
411
Київська влада налагодила систему видачі електронних перепусток на транспорт на випадок введення локдауну. Форма буде оприлюднена на початку наступного тижня.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступника голови КМДА Володимира Бондаренка в ефірі каналу «Україна 24».
«Хто може отримати? Підприємства, які забезпечують життєдіяльність міста. Це підприємства транспорту, це підприємства, які працюють у сфері фармації, це підприємства, які забезпечують житлово-комунальне господарство», — сказав він.
За його словами, перелік буде трохи розширено порівняно з попередніми локдаунами.
Як зазначив Бондаренко, підготовка до впровадження перепусток означає, що в місті не відкидають можливості локдауну, «на жаль, як весь світ».

Довідка Finance.ua:

  • Київ може обмежити доступ до громадського транспорту у разі введення локдауну. Цього разу пускати в транспорт планують за електронними спецперепустками.
  • з 10 серпня на сайті КМДА буде оприлюднена форма подачі заявки на отримання спецперепустки. Підприємства критичної інфраструктури зможуть залишити заявку на отримання спецперепусток для своїх працівників.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас