Олена Сосєдка долучилася до панельної дискусії на конференції TechFin Expert Summit 2021 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Олена Сосєдка долучилася до панельної дискусії на конференції TechFin Expert Summit 2021

Особисті фінанси
18
Олена Сосєдка долучилася до панельної дискусії на конференції TechFin Expert Summit 2021
Голова Наглядової Ради ConcordBank та засновниця відкритої фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions Олена Сосєдка долучилася до конференції TechFin Expert Summit 2021, яка відбулася в Києві 22 липня.
Під час панельної дискусії «Техфін в Україні» та обговорення нового закону України «Про платіжні послуги» Олена зазначила, що перспективи розвитку ринку в цьому напрямку залежать виключно від його учасників.
«Усе залежить від того, які гравці зайдуть у цей сегмент, а також від законодавчої бази: підзаконних актів, постанов Нацбанку й так далі, які дадуть робочі механізми для цієї діяльності. Звісно, проблеми будуть. Адже це новий ринок й нові правила. Проте це буде цікава конкуренція, яка зробить всіх нас сильнішими. Будь-який рух людства має дві сторони медалі й тільки від нас залежить, як ми скористаємось новими можливостями», – зазначила Олена Сосєдка під час свого виступу.
Олена Сосєдка долучилася до панельної дискусії на конференції TechFin Expert Summit 2021
Нагадаємо, що TechFin Expert Summit 2021 – це перша в Україні експертна конференція для techfin-гравців та експертів, представників Національного банку України та Міністерства цифрової трансформації. Організаторами заходу виступили видання PaySpace Magazine та міжнародна платіжна компанія Mastercard.
Також нагадаємо, що Concord Fintech Solutions – це відкрита фінтех-екосистема, у межах якої учасники фінансового ринку можуть створювати та розвивати власні фінтех-проєкти. Єдину інфраструктуру екосистеми формують банк ConcordBank, незалежний процесинговий центр ProCard, платіжний сервіс ConcordPay, IT-компанія MustPay, білінгова система MassPay та Біржа Благодійності «ДоброДій».
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас