Таскомбанк відкрив флагманське відділення нового формату! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Таскомбанк відкрив флагманське відділення нового формату!

Особисті фінанси
542
Таскомбанк відкрив флагманське відділення нового формату!
30 липня відбулась урочиста церемонія відкриття унікального відділення Таскомбанку нового формату в самому серці столиці на Майдані Незалежності. Тут вдало поєднується онлайн та офлайн обслуговування. Можна відчути смак улюбленої кави, попрацювати в сучасному коворкінгу, отримати бездоганний сервіс та зовсім новий клієнтський досвід.
«Ми бачимо як змінюється ринок, змінюються вподобання клієнтів та їхні потреби. У той час, коли всі зробили ставку на онлайн, ми повірили в синергію живого спілкування і сучасних технологій. Новий формат відділення об’єднав онлайн і офлайн формати обслуговування, — підкреслив акціонер Групи «ТАС» Сергій Тігіпко. — За останні роки в капітал банків Групи «ТАС» було інвестовано понад 6 млрд грн. Ми продовжуємо розвивати український фінансовий ринок і віримо, що в гармонійному поєднанні офлайну й онлайну — майбутнє сучасного банкінгу».
У перевагах нового формату обслуговування могли переконатися клієнти та партнери банку.
«Ми хотіли поєднати комфорт домашнього затишку й банківську надійність, тому створили зовсім новий формат офлайн обслуговування, де кожен зможе відчути себе впевнено, надійно та безпечно. В новому відділенні клієнти самі обиратимуть, який сервіс для них зручніший. Залишитися в онлайн-каналах обслуговування чи отримати консультацію в менеджера та отримати новий досвід управління фінансами, — акцентував Голова Правління Таскомбанку Володимир Дубєй. — Ми відкриваємо нову еру в банківській системі. Думаю, що нас багато хто наслідуватиме».
Однією з найбільш нестандартних ідей у відділенні стало розміщення на його території кав’ярні. Таскомбанк довго шукав партнера й зупинився на blänke city bistro. За словами Володимира Дубєя, наші партнери такі ж унікальні, як і новий формат, адже створюють неповторний смак своїх кавових напоїв завдяки використанню молока буйволиць. А також розділяють одні й ті ж цінності з нами: любов до своєї справи та високий професіоналізм.
Центром відділення став діджитал бар, де банківські «бариста» допомогають клієнтам налаштувати віддалені сервіси обслуговування, встановити додатки та розповідають про новинки банкінгу, що доступні користувачам банківських сервісів ТAS2U і ТАС24 Бізнес.
Будемо раді бачити всіх щодня, включно з вихідними, на Майдані Незалежності, 2. Спробуйте банкінг зі смаком кави!
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас