«Епіцентр» cтане якірним орендарем третьої черги Blockbuster Mall — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Епіцентр» cтане якірним орендарем третьої черги Blockbuster Mall

Фондовий ринок
528
У третьому кварталі 2021 року загальну пропозицію ринку торговельної нерухомості Києва на 50 000 м² поповнить третя черга Blockbuster Mall. За участі команди Colliers була укладена угода з оренди 26 500 м² з якірним орендарем — компанією «Епіцентр К».
Про це повідомляє пресслужба компанії.
Ритейлер займатиме двоповерхову локацію в третій черзі Blockbuster Mall та розпочне роботу восени 2021 року.
На першому поверсі нового «Епіцентру» будуть представлені як традиційні загальнобудівельні відділи, так і новітні торговельні концепти компанії формату shop in shop.
На сьогодні, третя черга Blockbuster Mall знаходиться на активній стадії наповнення орендарями, тривають узгоджувальні процеси з крупними міжнародними та локальними операторами.
Пул орендарів третьої черги об’єкта поповнять як ритейлери меблевого сегмента та товарів для дому, так і fashion, магазини яких продовжать галерею другої черги проєкту.
«Спільно з командою Blockbuster Mall ми реалізували одну з найбільших угод на ринку торговельної нерухомості столиці за останні роки. Наявність такого якірного орендаря як „Епіцентр“ створюватиме якісну синергію між ритейлерами в ТРЦ, що позитивно вплине на фінансові результати орендарів і трафік ТРЦ загалом», — зазначає Ігор Заболоцький, провідний експерт Colliers Ukraine в сегменті торговельної нерухомості.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас