ДФС провела обшуки в «Київзеленбуді» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС провела обшуки в «Київзеленбуді»

Казна та Політика
158
Співробітники ГУ ДФС у м. Києві за процесуального керівництва Київської міської прокуратури в межах досудового розслідування у кримінальному провадженні викрили групу компаній в ухиленні від сплати податків.
Про це повідомляє прес-служба відомства.
Службові особи декількох товариств за попередньою змовою із службовими особами Київського комунального об’єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд», (КО «Київзеленбуд»), в період 2019−2020 років шляхом укладення удаваних правочинів з «фіктивними» СГД ухилились від сплати ПДВ на суму понад 30 млн грн.
«За період 2019−2020 рр. зазначені підприємства на замовлення КО „Київзеленбуд“ здійснили роботи по будівництву та реконструкції парків відпочинку у м. Києві на суму понад 220 млн грн», — зазначив голова ДФС Вадим Мельник.
За результатами проведених обшуків у офісних приміщеннях КО «Київзеленбуд» та інших товариств виявлено та вилучено первинні фінансово-господарські документи по проведеним роботам з ремонту та реконструкції парків, тендерна документація, тощо.
Досудове розслідування триває.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас