Honda оприлюднила характеристики нового кросовера HR-V для Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda оприлюднила характеристики нового кросовера HR-V для Європи

Технології&Авто
998
Японський автовиробник підтвердив, що кросовер Honda HR-V третього покоління буде продаватися в Європі тільки в гібридній модифікації під назвою e: HEV.
Гібридна силова установка кросовера HR-V складається з 1,5-літрового бензинового двигуна, що працює по циклу Аткінсона, двох електродвигунів і літій-іонного акумулятора. Сумарна віддача силового агрегату становить 129 к.с. і 253 Нм максимального крутного моменту.
Заявлено, що машина зможе витрачати 5,4 л/100 км по циклу WLTP і розганятися з місця до 100 км/год за 10,6 секунди. Honda вже використовує силову установку e: HEV в новому Jazz, але в HR-V використовується більш ємна батарея, в якій кількість комірок збільшено з 48 до 60 одиниць.
Система e: HEV має три режими руху: електричний, гібридний привід і чисто ДВЗ. Електроніка кросовера автоматично перемикається між ними залежно від того, який є найбільш економічним в конкретний момент руху. Наприклад, трансмісія буде працювати в режимі Engine Drive при русі з постійною високою швидкістю по шосе, а якщо буде потрібно подальше прискорення, наприклад, при обгоні, автомобіль перейде в гібридний режим. Гібридний привід також виконує функцію генератора з приводом від двигуна, який можна використовувати для підзарядки акумулятора.
HR-V нового покоління пропонує набагато більше місця, ніж попередник завдяки новій платформі. В інтер’єрі прописалася інформаційно-розважальна система з 9-дюймовим екраном і підтримкою бездротового Apple CarPlay, а також 7-дюймова цифрова приладова панель. Honda HR-V e: HEV надійде в продаж по всій Європі в кінці 2021 року. Детальна інформація про ціни ще не оголошена.
На українському ринку, який Honda відносить до європейського кластеру, новий HR-V також буде доступний тільки як гібрид.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас