В столичному метро з початку року склали 2,5 тисячі протоколів на пасажирів без масок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В столичному метро з початку року склали 2,5 тисячі протоколів на пасажирів без масок

Особисті фінанси
144
З початку 2021 року у Київському метрополітені було складено 2437 протоколів щодо порушень правил карантину. Більшість з них стосувалися відмови дотримання маскового режиму.
Про це повідомляє пресслужба “Київського метрополітену” на сторінці у Facebook.
“З початку 2021 року у метрополітені було складено 2437 протоколів щодо порушень правил карантину. Більшість з них стосувалися відмови дотримання маскового режиму”, – сказано в повідомленні.
Як нагадали у пресслужбі, з особами, які не дотримуються умов карантину, проводиться роз’яснювальна робота. При злісних порушеннях правоохоронці оформлюють випадок відповідно до норм законодавства.
“Інформування в аудіо- і візуальному форматі щодо обов’язкового дотримання маскового режиму та інших передбачених карантинних заходів у метрополітені проводиться постійно”, – додали в метрополітені.

Довідка Finance.ua:

  • для юридичних осіб, ФОПів законом передбачено штраф за порушення маскового режиму у розмірі 3400-5100 грн (від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (НМДГ));
  • для громадян передбачена адмінвідповідальність за перебування в громадських місцях без вдягнутих засобів індивідуального захисту у вигляді штрафу від 10 до 15 НМДГ (170-255 грн).
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас