Уряд виділив 500 мільйонів на добудову Дарницького мосту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд виділив 500 мільйонів на добудову Дарницького мосту

Казна та Політика
351
Уряд затвердив порядок використання коштів, передбачених на добудову Дарницького залізнично-автомобільного мостового переходу в Києві – на програму закладено 500 млн грн.
Про це за підсумками засідання уряду повідомив у Telegram прем’єр Денис Шмигаль.
«На сьогодні Дарницький міст функціонує частково, без відповідних транспортних розв’язок. Це питання в найближчій перспективі буде розв’язане», — написав прем’єр.
За його словами, тендер на будівництво підходів до мостового переходу вже оголошено — торги відбудуться в середині серпня.
Нардеп від «ЄС» Олексій Гончаренко опублікував у Telegram Порядок використання коштів, передбачених для будівництва залізнично-автомобільного мостового переходу.
Відповідно до документа, головним розпорядником коштів і виконавцем бюджетної програми є Мінінфраструктури.
При цьому, одержувачем бюджетних коштів є «Укрзалізниця», яка є замовником за проєктом будівництва залізнично-автомобільного мостового переходу.
Нагадаємо, «Укравтодор» та «Укрзалізниця 3 березня підписали меморандум щодо завершення будівництва Дарницького залізнично-автомобільного мосту, що перебуває на балансі залізниці.
«Укравтодор» заявляв, що має можливість завершити будівництво Подільсько-Воскресенського мосту швидше за київську владу, для завершення будівництва мосту, усіх з’їздів та заїздів потрібен один будівельний сезон з моменту початку робіт.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас