Таскомбанк надає гарантії та акредитиви на користь Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк надає гарантії та акредитиви на користь Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО)

Кредит&Депозит
34
Таскомбанк надає гарантії та акредитиви на користь Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО)
У середні липня Фонд гарантування вкладів фізичних осіб включив АТ «Таскомбанк» до переліку банків, що уповноважені надавати гарантії та акредитиви клієнтам для відкритих торгів (аукціонів) Фонду з продажу майна (активів) на майданчику Prozorro sale.
Банк успішно кваліфікований Фондом гарантування вкладів фізичних осіб для надання банківських гарантій і документарних акредитивів для участі зацікавлених в торгах (аукціонах) Фонду через уповноважені майданчики sale.uub.com.ua та інші, що зазначені на сайті Фонду.
Відтепер клієнти Таскомбанку – юридичні та фізичні особи – з метою участі в таких торгах (аукціонах) Фонду мають змогу отримувати банківські гарантії Таскомбанку, а також оформлювати документарні акредитиви для проведення розрахунків за укладеними договорами купівлі-продажу такого майна (активів).
Таскомбанк надає банківську гарантію, яка є альтернативою грошовому внеску у розмірі 10% від вартості лоту на продаж, щоб клієнти змогли приймати участь у торгах, не вилучаючи власні оборотні кошти до підписання угоди.
За допомогою акредитиву Таскомбанку можливо структурувати розрахунок за укладеним договором купівлі-продажу із Фондом, зокрема із відтермінуванням строків оплати грошовими коштами.
Більше деталей щодо документарних операцій – на сайті або зверніться до фахівців за адресою: tradefinance@tascombank.ua
Контактні телефони:
+380 67 322 92 34
+380 63 113 83 38
+380 50 312 29 31
+380 50 326 03 42
Долучайтеся до відкритих торгів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та отримуйте гарантії та акредитиви від Таскомбанку.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас