Як купити стару машину і не нажити проблем: ознаки «убитого» авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як купити стару машину і не нажити проблем: ознаки «убитого» авто

Технології&Авто
1099
Як купити стару машину і не нажити проблем: ознаки «вбитого» авто.
Про це пише Автотема.
VIN-номер
При публікації машини на сайті недобросовісні продавці можуть вказати код для подібної машини, щоб заплутати покупця. Тому при огляді авто потрібно звіряти фактичний VIN-номер із зазначеним в документах. Якщо продавець відмовляється показувати документи, то це має викликати підозри. Можливо, це не власник машини, або ж власник намагається приховати інформацію про ДТП.
Салон
Якщо салон машини, що продається, відрізняється від заводського варіанту, то можна зробити висновок, що автомобіль потрапив в аварію. Особливо це видно по відсутності декоративних елементів.
Колір автомобіля
Невідповідність реального кольору кузова з фотографіями говорить про те, що машина піддалася ремонту. Якщо продавець замовчує про заміну частини кузова, то це спроба приховати ДТП.
Заводські шибки
Скло теж замінюють для того, щоб замести сліди аварії. Варто перевірити маркування, бо на оригінальних частинах буде вказана дата виготовлення.
Стан двигуна
Для діагностики варто відвідати автосервіс. Якщо двигун підозріло чистий, то варто задуматися про намір приховати протікання масла. Сизий або чорний дим вказують на збільшену витрату масла.

Довідка Finance.ua:

  • кожен третій українець без автомобіля планує його купити, а переважна більшість тих, хто має або планує купувати авто, віддає перевагу седанам на бензині і з газовим обладнанням.
До речі, на Finance.ua діє сервіс оформлення електронних полісів автоцивілки. Завдяки йому ви можете швидко та зручно зрівняти ціни та оформити поліс ОСЦПВ всього за 15 хвилин.

ОСЦПВ страхування автомобіля

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас