Новий Nissan Juke отримав український цінник (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий Nissan Juke отримав український цінник (фото)

Технології&Авто
2237
Офіційне представництво Nissan Motors в Україні оголосило старт продажів на нове покоління популярного компактного кросовера. Ціни на нього стартують з позначки в 522 900 грн.
Нове покоління Nissan Juke не просто оновилося, а серйозно змінилося. При цьому зовнішність міняли дуже акуратно, щоб зберегти впізнаваність. Тож тут все ті ж різнорівневі фари, але з Y-подібними світлодіодними вогнями, які краще поєднуються з фірмовою решіткою радіатора V-Motion. Але в цілому силует не було порушено.
Хоча габаритні розміри додалися, не випадаючи з В-класу. Так, новий Juke отримав +75 мм в довжину, +62 мм в ширину, +25 у висоту. В результаті простору додали заднім пасажирам і +68 літрів в багажник, який тепер має обсяг в 422 літри.
Під капотом стоїть вдосконалений однолітровий HR10DDT (турбо) з прямим сприскуванням потужністю в 114 к.с. і 180 Нм крутного моменту (200 Нм в режимі турбо), доступних з 2400 оборотів. У стандартну комплектацію входить 6-ступінчаста механічна трансмісія, а також доступна нова автоматична 7-ступінчаста трансмісія з подвійним зчепленням і підрульовими перемикачами.
Новий Nissan Juke отримав український цінник (фото)
Система D-Mode має три режими їзди: Standard, Eco і Sport – дозволяють відрегулювати реакцію автомобіля на управління в залежності від дорожніх умов і настрою водія.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас