«Гра не завершилася»: Кулеба про захист України від «Північного потоку-2» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Гра не завершилася»: Кулеба про захист України від «Північного потоку-2»

Енергетика
271
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба переконаний, що ще існують можливості захищати інтереси України після домовленості Сполучених Штатів Америки та Німеччини щодо завершення будівництва російського газопроводу «Північний потік-2».
Про це Кулеба сказав під час спільного з міністром зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Пітером Сійярто підходу до преси в зоні ООС.
«Що стосується „Північного потоку-2“, то гра вчора не завершилася. Вчора гра з основного часу просто була переведена в овертайм, але у нас ще є два тайми, якщо треба, то і серія післяматчевих пенальті для того, щоб захистити максимально національні інтереси України. Тому не треба розцінювати німецько-американську заяву як кінець історії. Ще попереду дуже багато речей», — підкреслив Кулеба.
Зокрема, глава МЗС зазначив, що після завершення будівництва російського «Північного потоку-2» постане питання сертифікації та страхування газопроводу.
«І головне — дуже багато питань щодо того, як власне будуть виконуватися ті речі, які записані у вчорашній німецько-американській заяві», — заявив міністр.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас