АМКУ скасував своє рішення про дозвіл Новинському купити акції «Харківобленерго» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ скасував своє рішення про дозвіл Новинському купити акції «Харківобленерго»

Фондовий ринок
251
АМКУ 22 липня скасував своє рішення від 28 січня про надання дозволу компанії «Smart Holding (Cyprus) LTD» (Лімасол, Кіпр) на придбання акцій АТ «Харківобленерго», що забезпечує перевищення 25% голосів у вищому органі управління товариства.
Про це повідомляє прес-служба Антимонопольного комітету.
«У ході провадження з перегляду рішення комітетом встановлено, що заява, за результатами розгляду якої було прийнято рішення від 28 січня 2021 року № 51-р, та додані до неї документи підписані лише уповноваженим представником компанії «Lovitia Investments Ltd» (нова назва компанії «Smart Holding (Cyprus) LTD»).
При цьому, в доданих матеріалах відсутні письмові документи, що підтверджують призначення та уповноваження представника компанії «Lovitia Investments Ltd» на представництво інтересів АТ «Харківобленерго» та подання ним інформації, передбаченої вимогами Положення про концентрацію, стосовно АТ «Харківобленерго». Отже, вся інформація, подана в заяві стосовно АТ «Харківобленерго» не може вважатися достовірною інформацією", — заявили в АМКУ.
«Оскільки рішення від 28 січня 2021 року № 51-р прийнято на підставі аналізу, в тому числі, інформації щодо АТ „Харківобленерго“, воно прийняте на підставі недостовірної інформації», — додали в Комітеті.
В АМКУ додали, що встановлення факту прийняття комітетом рішення від 28 січня 2021 року № 51-р на підставі недостовірної інформації стало підставою для його скасування.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас