МВФ до 2023 р. реалізує в Україні проект «Продовження податково-бюджетних реформ» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ до 2023 р. реалізує в Україні проект «Продовження податково-бюджетних реформ»

Казна та Політика
210
Міжнародний валютний фонд (МВФ) за рахунок наданого Європейським Союзом фінансування розпочав реалізацію в Україні проекту «Продовження податково-бюджетних реформ», який розрахований до 2023 року, повідомило представництво ЄС в Україні.
«Новий проект „Продовження податково-бюджетних реформ в Україні“, який реалізовуватиме МВФ за рахунок наданого ЄС фінансування, допоможе удосконалити податково-бюджетне адміністрування в Україні і підвищити прозорість і підзвітність у сферах управління держфінансами і збором податків», — вказало представництво ЄС в релізі в середу.
Проект, зокрема, допоможе привести фіскальні інститути у відповідність з сучасними міжнародними практиками і посприяти економічному зростанню і розвитку країни, додали в представництві ЄС в Україні. Мова також йде про модернізацію бюджетного процесу, вдосконалення збору податків та основних функцій адміністрування податків.
«Пандемія створює проблеми для управління економікою та сталого розвитку в усьому світі. За допомогою таких проектів Європейський Союз і його партнери допомагають забезпечити належний рівень готовності економічних інституцій України до стабільного і справедливого відновлення», — цитує прес-служба заступника голови представництва Європейського Союзу в Україні Ремі Дюфло.
«Сьогодні Україна є одним з основних бенефіціарів допомоги МВФ з питань розвитку потенціалу, і ми раді можливості ще більше розширити нашу підтримку цій країні в межах партнерських відносин з Європейським Союзом. Метою цього проекту є вдосконалення управління бюджетними ресурсами в Україні та сприяння економічній стабільності та інклюзивному зростанню», — додала заступник директора-розпорядника МВФ Антуанет М. Сайєх.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас