Масове виробництво AirPods 3 стартує в серпні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Масове виробництво AirPods 3 стартує в серпні

Технології&Авто
533
Nikkei Asia повідомляє, що третє покоління TWS-навушників Apple AirPods надійде в масове виробництво вже наступного місяця. Таким чином, пристрій буде готовий до осінньої презентації Apple і приєднається до лінійки смартфонів iPhone 13, оновлених MacBook Pro і інших гаджетів, які компанія планує анонсувати.
Чутки про випуск AirPods 3 ходять вже давно. Очікувалося, що Apple представить навушники ще в першій половині 2021 року. У мережі навіть з’являлися фотографії нібито нового покоління AirPods. Якщо вірити витокам, новинка отримає дизайн в стилі AirPods Pro з укороченими «ніжками» і змінними вушними вкладишами. Однак, на відміну від версії Pro, AirPods 3 не зможуть похвалитися деякими просунутими фішками, такими як система активного шумозаглушення.
До слова, AirPods Pro також повинні отримати оновлення в найближчому майбутньому. Друге покоління навушників може і зовсім позбутися “ніжки”, зовнішній вигляд буде нагадувати нещодавно представлені Beats Studio buds. Їх анонс, втім, очікується не раніше першої половини 2022 року.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас