В Україні збільшать кількість патрульних екіпажів на найбільш аварійних ділянках доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні збільшать кількість патрульних екіпажів на найбільш аварійних ділянках доріг

Технології&Авто
215
Національна поліція України збільшить кількість патрульних екіпажів на найбільш аварійних ділянках доріг. У вихідні та святкові дні до несення служби будуть залучатися додаткові наряди поліції.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу поліції.
Заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич повідомив, що у відомстві розпочинаються комплексні профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху.
«Хочу наголосити на активізації роботи в напрямку контролю за дотриманням водіями автобусів правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів. Крім того, потрібно посилити контроль за дотриманням перевізниками, водіями та пасажирами правил карантину людей, у тому числі дотримання ними протиепідемічних заходів», — зазначив він.
Крім того, поліцейські акцентують увагу на виявленні фактів порушення правил проїзду транспортних засобів, чиї габаритні або вагові параметри перевищують нормативні. А також забезпечать здійснення посилених заходів габаритно-вагового контролю.
Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Нацполіції Олексій Білошицький зазначив, що протягом місяця в державі триватиме комплекс заходів під умовною назвою «Безпечні автомобільні дороги», які повинні бути проведені для зниження рівня аварійності у всіх областях, на всіх ділянках доріг.
Особливу увагу необхідно звернути на посилення поліцейської присутності: збільшити кількість екіпажів патрульної поліції та груп реагування патрульної поліції, особливо в місцях підвищеної аварійності, зазначив Білошицький.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас