«Укрзалізниця» купила нові ескалатори для центрального вокзалу в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрзалізниця» купила нові ескалатори для центрального вокзалу в Києві

Фондовий ринок
259
Філія «Вокзальна компанія» АТ «Українська залізниця» 12 липня уклала договір з компанією «Міцуї Україна» про закупівлю двох ескалаторів вартістю 13,08 мільйона гривень.
Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на дані в системі «Прозорро».
Єдиним конкурентом «Міцуї Україна» в торгах на тендері очікуваною вартістю 15,58 млн грн було ТОВ «Скай Кепітал Груп». Обидві фірми є продавцями обладнання китайського виробника HansonLift (Suzhou) Co. Ltd і конкурували на аукціоні з однією моделлю ескалатора.
Компанію «Інструментальний завод» (структура «Крюківського вагонобудівного заводу») не допустили до торгів через недоліки в документації.
Фірма вимагала скасувати закупівлю через зв’язок допущених учасників, оскільки надані ними листи від компанії-виробника HansonLift цілком ідентичні, не містять дати підписання, а автором електронних копій цих листів вказана одна і та ж людина.
Однак замовник це звернення проігнорував і 1 липня провів аукціон за участю двох дилерів китайців. Підряд отримала компанія «Міцуї Україна» з дисконтом в 16% за 13,08 млн грн.
З них 11,94 млн грн — це безпосередньо вартість двох ескалаторів, решта — витрати на додаткові роботи з демонтажу існуючих ескалаторів, виготовлення та отримання технічних і дозвільних документів.
Ескалатори поставлять у будівлю Центрального вокзалу станції Київ-Пасажирський.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас