В Україні з'явиться десяток нових професій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з'явиться десяток нових професій

Особисті фінанси
5249
В Україні, як і в усьому світі, до 2030 року з’явиться як мінімум десяток нових спеціальностей. Серед них: пілоти космічних суден, дизайнери сміття і менеджери з етичних джерел.
Такі дані озвучені в дослідженні Центру “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” спільно з Career Hub.
Космічний пілот
У майбутньому управління космічними апаратами може стати такою ж професією, як і пілот пасажирського літака.
Менеджер з етичних джерел
Фахівець, який буде відповідати за те, щоб всі постачальники відповідали етичним стандартам, а також стежити за виробництвом у власній компанії.
Компаньйон для літніх людей
Той, хто допомагатиме літнім людям у повсякденних справах і з прогулянками і володіти такими рисами, як терплячість, емпатія і гострі навички спостереження для моніторингу емоційних проблем.
Консультант з цифрової реабілітації
Це фахівець, який володіє навичками психології та IT. Його завданням стане скорочення кількості часу, який його клієнти проводять в мережі і з гаджетами.
Менеджер з подорожей у віртуальній реальності
Його завдання – разом з художниками і програмістами формувати віртуальну реальність для подорожей. Такий фахівець повинен володіти навичками дизайну і програмування.
Виробники частин тіла
Технолог, який буде створювати справжні частини тіла для спортсменів і солдатів. Серед необхідних навичок: знання з медицини, інженерії та ІТ.
Крім того, можуть з’явиться лікарі, які допомагатимуть збільшувати пам’ять, радники з цифрових валют, а також дизайнери сміття, які будуть створювати нові методи екологічної переробки та утилізації.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас