Банк Ярославського запустив свою іпотечну програму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Ярославського запустив свою іпотечну програму

Фондовий ринок
1309
Банк Кредит Дніпро, який належить бізнесмену Олександру Ярославському, запустив власну іпотечну програму з купівлі житла на вторинному ринку Києва та Дніпра.
Згідно з новою програмою банку, сума кредиту може досягати 10 млн грн, а строк кредитування – до 20 років.
Оформити кредит на житло може фізична особа або фізособа-підприємець у віці від 22 до 70 років у відділеннях банку.
На вибір житло в кредит можна оформити як без початкового внеску – за умови додаткового забезпечення, так і з внеском від 30% вартості житла, що купується при оформленні цього об’єкта в іпотеку.
Відсоткова ставка на перший рік становить 12,99%, з другого року ставка плаваюча та залежить від українського індексу депозитних ставок, який щодня публікує Нацбанк.
«Це тільки перший крок у розвитку цього напрямку – найближчим часом клієнти зможуть у нас оформити кредити на житло і на первинному ринку. Ми активно проводимо переговори із забудовниками щодо спільних програм кредитування, і наші двері відкриті для нових партнерів – забудовників України», – зазначив заступник голови Банку Кредит Дніпро з роздрібного бізнесу та digital-трансформації Тарас Горкун.

Довідка Finance.ua:

  • 30 липня 2020 року Нацбанк погодив Ярославському пряме набуття істотної участі в розмірі 100% статутного капіталу «Банк Кредит Дніпро».
  • Ярославський також контролює банківську групу «Кредит Дніпро», до якої входять страхові компанії «ІНГО» та «ІНГО Життя», КУА «Герітідж інвестмент менеджмент», «Українська металургійна компанія» та ЗНВКІФ «Смарт Капітал».
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас