Volkswagen тестує технологію друку автозапчастин на 3D-принтері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen тестує технологію друку автозапчастин на 3D-принтері

Технології&Авто
258
Німецький автомобільний концерн Volkswagen почав сертифікацію прототипів структурних елементів автомобілів, надрукованих на 3D-принтері. Як пише Automotive News Europe, компанія має на меті виробляти 10 000 деталей в рік до 2025 року.
Найбільший автовиробник Європи об’єднує зусилля з Siemens і Hewlett-Packard (HP) для промислового впровадження технології 3D-друку на структурних компонентах, які будуть значно легшими, ніж їх звичайні сталеві аналоги.
Виробництво компонентів відбуватиметься на головному заводі VW у Вольфсбурзі, Німеччина.HP надасть принтери, а Siemens поставить виробниче програмне забезпечення.
У 2018 році автоконцерн заявив про плани почати масове виробництво деталей, надрукованих на 3D-принтері, починаючи з неструктурних елементів, таких як рамки для реєстраційного номера автомобіля.
Компоненти рами лобового скла Volkswagen T-Roc, надруковані на 3D-принтері, вже пройшли сертифікацію на заводі компанії в Оснабрюку, Німеччина.
Зниження ваги компонентів є ключовою перевагою процесу, оскільки деталі важать менше половини ваги звичайних компонентів з листового металу.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас