Скільки коштує прийняти гарячу ванну в Україні (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки коштує прийняти гарячу ванну в Україні (інфографіка)

Особисті фінанси
3343
Хоча спека в Україні не сприяє тому, щоби ніжитися в гарячій ванні, можливо, і в такий час є любителі подібного релаксу. Журналісти Слово і Діло вирішили порахувати, у скільки обійдеться повна гаряча ванна в обласних центрах країни.
До речі, в телеграм-каналі Finance_ukr ми часто публікуємо лайфхаки, як заощаджувати на сплаті комунальних послуг.
Вартість гарячої ванни дослідники розраховували зважаючи на середній обсяг у 160 літрів. При цьому враховували лише гарячу воду, без розведення холодною.
Найдорожча гаряча ванна вийшла в Луцьку – 18,83 грн. У цьому місті тариф на постачання гарячої води – 117,72 грн за тисячу кубічних літрів (за наявності лічильника). Також журналісти стверджують, що найдешевше прийняти ванну в Одесі – 12,02 грн.
Скільки коштує прийняти гарячу ванну в Україні (інфографіка)
У Сєвєродонецьку (Луганська область) гаряча ванна коштує 18 грн, в Житомирі – 17,8 грн, в Івано-Франківську – 17,6 грн, в Чернігові – 17,07.
У Києві гаряча ванна буде коштувати 15,97 грн. Тисяча кубічних літрів гарячої води в столиці коштує 99,79 грн за наявності лічильника.

Довідка Finance.ua:

  • У Києві у липні оновили тарифи на холодну воду. Ціна зросла для приватного сектору: люди, які живуть у власних будинках, платитимуть 25 гривень й 38 копійок за кубометр. Ціна включає постачання й відведення холодної води.
  • У КМДА попередили, що тарифи на гарячу воду і опалення можуть зрости на 30−40% вже цієї осені, та звернулись до уряду із пропозицією використати газ вітчизняного видобутку, щоб не підвищувати тарифи.
За матеріалами:
Слово і Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас