Новий розумний годинник Amazfit GTR 2 LTE дозволить телефонувати без смартфону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий розумний годинник Amazfit GTR 2 LTE дозволить телефонувати без смартфону

Технології&Авто
1185
Huami готується випустити на світовий ринок розумний годинник, який є перейменованою версією випущених в Китаї Amazfit GTR 2 eSIM.
Тепер же стали відомі подробиці про європейський запуск Amazfit GTR 2 LTE. Перші користувачі зможуть використовувати розумний годинник Amazfit GTR 2 LTE в мережах Telefonica: Movistar в Іспанії і O2 у Німеччині. Також з’явилася інформація про те, що Amazfit GTR 2 LTE надійде у продаж в цих країнах в третьому кварталі і будуть пропонуватися за ціною 249 євро. Пізніше гаджет з’явиться в інших регіонах світу.
Новий розумний годинник Amazfit GTR 2 LTE дозволить телефонувати без смартфону
Годинники отримають 1,39-дюймовий екран AMOLED роздільною здатністю 454×454 пікселів, NFC, Wi-Fi 2,4 ГГц, Bluetooth 5.0, відстеження сну і визначення рівня кисню в крові. Корпус виконаний з алюмінію, а ремінець виготовлений з приємного для шкіри силікону. Amazfit GTR 2 LTE також повинні мати підтримку Amazon Alexa при запуску.
Amazfit GTR 2 LTE зможуть відстежувати більше 90 спортивних режимів і будуть підтримувати GPS. Акумулятора повинно вистачати на тиждень активного використання.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас