Virgin Galactic розіграє два квитки на політ у космос на своєму кораблі (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Virgin Galactic розіграє два квитки на політ у космос на своєму кораблі (відео)

Особисті фінанси
276
Компанія Virgin Galactic, яка належить британському мільярдеру Річарду Бренсону, розіграє два квитки на політ у космос на борту свого космічного лайнера VSS Unity.
Про це повідомляє Space.
До речі, про цікаві ініціативи та фінансові нововведення ми розповідаємо в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь і ви! 🤫
Virgin Galactic оголосила про партнерство з благодійною платформою збору коштів Omaze після свого першого туристичного космічного польоту 11 липня.
Організації проведуть розіграш двох квитків (втім, переможець буде один) на політ на борту VSS Unity, де вже встиг політати і сам засновник компанії Бренсон. Він записав у соцмережах відео, де закликав усіх охочих долучатися до розіграшу.
Для участі у конкурсі потрібно буде зареєструватися на платформі Omaze до 31 серпня. Сам розіграш завершиться вже 1 вересня.
Для всіх охочих буде доступна одна безоплатна спроба перевірити своє везіння. За інші спроби треба буде заплатити: від 10 доларів до 100 доларів за різну кількість спроб. Зібрані гроші планують направити на благочинність.
Попри те, що конкурс відкритий для всіх, як зазначили на сайті Omaze, для учасників з більшості країн світу буде обмежена участь через особливості законодавства щодо лотерей.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас