Альона Андронікова виступила на MFO summit-2021 та поділилася планами Moneyveo — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альона Андронікова виступила на MFO summit-2021 та поділилася планами Moneyveo

Особисті фінанси
40
Друзі, днями у Києві відбувся MFO summit-2021. У рамках заходу пройшла дискусія «Розвиток фінтеху в Україні. Як МФО може стати необанком», у якій брала участь Group CEO Moneyveo Альона Андронікова. А ряди слухачів склали топ-менеджери і представники великих фінансових компаній, керівники українських і міжнародних фінтех-, e-commerce-проєктів та інші.
Довідка:
MFO summit – щорічна профільна подія, яка висвітлює тренди, вектори, можливості та перспективи розвитку сфери FinTech. Організаторами заходу в 2021 році стали BankOnline, ВАФК за підтримки фінансових порталів «Мінфін» і Finance.ua.
На саміті Альона Андронікова розповіла про процес трансформації нашої компанії з небанківської організації, яка спеціалізується на онлайн-кредитуванні, у мультипродуктову фінтех-компанію.
Також представники ніші небанківського споживчого кредитування поділилися баченням подальшого розвитку своїх організацій та обговорили питання і перспективи створення необанків в Україні.
«Уже кілька років у країні спостерігається перенасичення ринку МФО. За рік ми всі досягнемо «стелі». Йти в нову нішу, завойовувати новими продуктами і сервісами банківську аудиторію — той шлях, в який я справді вірю. Трансформація — означає не тільки й не стільки відмовитися від старого, скільки ще й створювати нове», — впевнена Альона Андронікова.
Друзі, що стосується Moneyveo, то ми завжди орієнтуємося на кращі закордонні кейси та намагаємося бути новаторами у сфері фінпослуг на вітчизняному ринку. Так, ми першими запропонували українцям довгострокові онлайн-кредити на великі суми, а також запустили суперпростий додаток для молодої аудиторії Veomini. Нещодавно Moneyveo представила споживачам Veocard — першу у своєму роді платіжну картку небанківської фінансової компанії. Тепер ми тримаємо курс на необанк. Адже для нас підкорювати чергові висоти — природний рух. Про все це Альона Андронікова розповіла під час свого виступу на саміті.
Після таких обговорень керівники багатьох компаній дійшли висновку, що, ймовірно, незабаром небанківські кредитні компанії трансформуються у необанки. А партнери Moneyveo висловили переконання, що Veocard та обраний компанією напрям стануть успішними проєктами і принесуть користь українським споживачам.
«Я радий, що Moneyveo однією з перших МФО-компаній перейшла з епізодичної взаємодії з клієнтом у регулярну. Компетенцій у небанківських організацій сьогодні більш ніж достатньо для того, щоб наздогнати, обігнати та перевершити всіх, хто лише говорить про необанкінг», — підсумував старший директор, глава департаменту стратегічних партнерств, фінтех і спільних проєктів в Україні, СНД і Південно-Східній Європі, Visa Євген Лісняк.
Тому, друзі, якщо ви з Moneyveo — ви завжди в темі! Залишайтеся з нами, адже далі буде ще цікавіше.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас