Виробник віскі допоможе компанії Bentley досягти вуглецевої нейтральності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробник віскі допоможе компанії Bentley досягти вуглецевої нейтральності

Технології&Авто
562
Bentley, як і більшість сучасних автовиробників, шукає способи виглядати більш екологічно чистим. З цією метою компанія прагне стати найбільш екологічно чистим виробником автомобілів люкс-класу в світі, а серед способів її досягнення Bentley готова на найбільш незвичайні колаборації. Наприклад — з виробником шотландського віскі The Macallan.
Як і Bentley, ця компанія взяла на себе зобов’язання до 2030 року досягти вуглецевої нейтральності. Зокрема, бренд хоче, щоб вже до 2025 року всі автомобілі, що використовуються у виробничо-збутовій промисловості, стали електричними.
У свою чергу Bentley буде працювати з виробником віскі в рамках «загального шляху до вуглецевої нейтральності», проводячи інноваційні дослідження в галузі пошуку екологічно чистих матеріалів і постачальників.
«У нас спільна мета — стати лідерами у своїх галузях, прагнучи до більш стійкого майбутнього», — зазначив генеральний директор Bentley Адріан Холлмарк, коментуючи початок співпраці.
У рамках співпраці анонсовано спільні проєкти, щоб створити «ретельно підібраний клієнтський досвід і спільні заходи», проте точна природа майбутніх кампаній не позначена. Поки що у Bentley «винний» ухил обмежується різними аксесуарами для своїх моделей. Наприклад, для кросовера Bentayga у виконанні Mulliner це набори для пікніка, що включають шкіряні органайзери для зберігання і перевезення шампанського і вина.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас