Новий кредитний продукт АКІБ "УкрСиббанк": мультивалютна кредитна лінія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий кредитний продукт АКІБ "УкрСиббанк": мультивалютна кредитна лінія

Кредит&Депозит
580
Підприємствам, що мають необхідність робити платежі по зовнішньоекономічних контрактах у різних валютах, АКІБ «Укрсиббанк» запропонував новий кредитний продукт - мультивалютну кредитну лінію.
Мультивалютна кредитна лінія дозволяє підприємству, якому необхідні кредитні кошти в різних валютах, користатися декількома видами валют у рамках однієї кредитної лінії. Клієнт укладає з банком один кредитний договір про відкриття кредитної лінії з можливістю одержання траншів у різних валютах, але з одним лімітом заборгованості по всіх траншах в одній валюті, передбаченої договором. Усі зобов'язання в будь-якій валюті за таким договором мають єдине забезпечення у виді договору чи застави іншого забезпечення.
Дана схема дозволяє клієнту банку оптимізувати документообіг і витрати на оформлення забезпечення по кредитах у різних валютах, тому що для оформлення мультивалютної кредитної лінії клієнту необхідно укласти з банком один кредитний договір і один договір застави. Після оформлення зазначених документів банк відкриває своєму клієнту позичкові рахунки і рахунки обліку нарахованих відсотків у кожній валюті, зазначених в договорі. Погашення заборгованості по кожному транші і відсотків за користування позиковими коштами здійснюється позичальником у валюті траншу.
На сьогоднішній день АКІБ «Укрсиббанк» відкриває своїм клієнтам мультивалютні кредитні лінії в українських гривнях, доларах США, євро і російських карбованцях. Транші в інших валютах підприємство може одержати шляхом конвертації позикових коштів, отриманих в одній із зазначених валют, у валюту платежу за контрактом. Базовою валютою при проведенні аналізу фінансового стану позичальника, оцінки предмета застави і розрахунку загального ліміту кредитування виступає долар США.
Довідка
АКІБ «Укрсиббанк» зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має повну ліцензію НБУ на проведення банківських операцій. За станом на 1.01.2002р. статутний фонд банку – 90 млн. грн., капітал — 211 млн. грн., валюта балансу – 2034 млн. грн., регіональна мережа банку містить у собі більш 90 філій і відділень.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас