«Укртранснафта» буде управляти «трубою Медведчука» до літа 2026 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укртранснафта» буде управляти «трубою Медведчука» до літа 2026 року

Енергетика
240
«Укртранснафта» підписала з Агентством з розшуку та менеджменту активів (АРМА) договір на управління українською частиною нафтопродуктопроводу «Самара — Західний напрямок» строком на 5 років.
Як зазначає прес-служба групи «Нафтогаз», за умовами договору «Укртранснафта» отримала права та обов’язки щодо транспортування, зберігання, перевалки на автомобільний і залізничний транспорт нафтопродуктів.
Також компанія зобов’язується протягом п’яти років забезпечувати не менше 1,1 млн грн щомісячного доходу державі від управління нафтопродуктопроводом.
Найближчим часом «Укртранснафта» планує отримати всі передбачені законодавством дозволи, погодження, згоди, свідоцтва, ліцензії та інші документи, необхідні для початку експлуатації та належного управління нафтопродуктопроводом.
Зазначається, що нині компанія власним коштом забезпечує охорону і утримання в належному стані об’єктів нафтопродуктопроводу, розташованих на території України.
Для управління нафтопродуктопроводом «Укртранснафта» створила у своїй організаційній структурі окремий департамент. До його складу увійшли працівники самої «Укртранснафти», а також ТОВ «ПрикарпатЗахідтранс», яке раніше керувало об’єктом. Новий департамент підзвітний генеральному директору «Укртранснафти» Миколі Гавриленку.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас