Авіакомпанія SkyUp запускає рейси з Одеси до міста Салоніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанія SkyUp запускає рейси з Одеси до міста Салоніки

Особисті фінанси
225
Український лоукостер SkyUp розширює польотну програму до Туреччини. Зокрема, авіакомпанія запускає рейс з Одеси в грецьке місто Салоніки.
Про це повідомляє пресслужба авіакомпанії.
В телеграм-каналі Finance_ukr ви можете більше дізнатись про умови в’їзду в різні країни. Також ми там публікуємо корисні поради для мандрівників. Підписуйтесь і ви!
Рейси до грецького міста стартують з 6 липня, а літаки відправлятимуться щовівторка.
Вартість квитків:
  • Одеса — Салоніки від 2 820 грн;
  • Салоніки — Одеса від 2 773 грн.
Для подорожі в Грецію громадянам України необхідно:
  • заповнити Форму повідомлення про місцезнаходження пасажира (PLF). Бланк локації пасажира заповнюється на кожну особу окремо за 24 години до перетину кордону;
  • мати сертифікат про проходження вакцинації раніше ніж за 14 днів до перетину кордону;
  • або надати негативний ПЛР-тест, який було зроблено не пізніше 72 годин до прибуття;
  • або негативний експрес-тест на антиген, зроблений не пізніше ніж за 48 годин до прибуття;
  • або надати довідку про перенесену хворобу та одужання й наявність антитіл, чи позитивний ПЛР-тест після отримання яких минуло від 2 до 9 місяців.
Сертифікат про вакцинацію, результати тестів та довідки мають надаватися на вибір англійською, німецькою, французькою, італійською, іспанською, російською мовами. Ці документи мають містити номер закордонного паспорта громадянина України, прізвище та ім’я латиницею згідно з даними закордонного паспорта.
Вимоги щодо надання документів, які підтверджують стан здоров’я, поширюються на дорослих і дітей старше 12 років. Заповнення PLF-форми є обов’язковим для всіх мандрівників.
Крім того, влада Греції залишає за собою право проводити вибіркове тестування туристів на коронавірус. У випадку отримання позитивного результату мандрівники мають відправитись на 14-денний карантин.

Довідка Finance.ua:

  • Державна авіаційна служба України дозволила українським авіакомпаніям SkyUp Airlines і Bees Airline виконувати чартерні рейси з Києва в Куопіо (Фінляндія).
  • Український лоукостер SkyUp здобув перший рекорд у своїй історії. У травні 2021 року зафіксували рекордну кількість рейсів за всю історію компанії.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас