До кінця року в світі буде мільярд смартфонів з бездротовою зарядкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До кінця року в світі буде мільярд смартфонів з бездротовою зарядкою

Технології&Авто
219
Згідно з новим дослідженням, проведеним фахівцями Strategy Analytics, встановлена база смартфонів з підтримкою бездротової зарядки до кінця цього року досягне рекордної позначки в 1 млрд штук.
Поширенню таких моделей сприяють зусилля постачальників смартфонів, таких як Samsung, Xiaomi і OPPO, і постачальників технологій, таких як Infineon, MediaTek, Samsung SDI і Qualcomm, які пропонують запатентовані рішення, що дозволяють підвищити швидкість зарядки.
Кен Хайерс (Ken Hyers), директор Strategy Analytics, сказав: «З моменту своєї появи десять років тому, в 2012 році, бездротова зарядка перетворилася з вибагливої нішевої технології на затребуване рішення для зарядки смартфонів високого класу. У 2021 році встановлена база смартфонів з технологією бездротової зарядки досягне одного мільярда пристроїв після десятиліття двозначного і тризначного річного зростання продажів. Ми прогнозуємо, що до 2026 року вона перевищить 2,2 мільярда, оскільки зростаючий середній клас в країнах, що розвиваються, розширює ринок збуту більш дорогих смартфонів з підтримкою цієї технології».
До кінця року в світі буде мільярд смартфонів з бездротовою зарядкою
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас