Угода про «вільне небо» з ЄС сприятиме здешевленню авіаквитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Угода про «вільне небо» з ЄС сприятиме здешевленню авіаквитків

Особисті фінанси
394
Підписання угоди про спільний авіаційний простір з Європейським Союзом позитивно вплине на розширення географії подорожей та здешевлення авіаквитків для українських громадян.
Про це заявив голова ради директорів міжнародного аеропорту «Київ» імені І. Сікорського Денис Костржевський, повідомляє пресслужба аеропорту.
В телеграм-каналі Finance_ukr ви можете більше дізнатись про умови в’їзду в різні країни. Також ми там публікуємо корисні поради для мандрівників. Підписуйтесь і ви!
«Підписання угоди вигідне для українців, оскільки на першому етапі призведе до зниження цін на авіаквитки та розширення маршрутів», – заявив Костржевський.
Втім він зазначив, що пріоритетним повинен залишатися розвиток українського авіаперевізника, який наразі не зможе конкурувати із європейським.
«Підписання угоди буде дійсно вигідне Україні лише тоді, коли українські авіакомпанії зрівняються у технічних та фінансових показниках із європейськими. І так, як український ринок відкриється європейським авіакомпаніям, європейський ринок повинен відкритись українським. Лише за такого паритету є сенс говорити про те, що Україні вигідне «відкрите небо»”, – пояснив Костржевський.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас