Google Play Store знизив комісію до 15%, але з певною умовою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Play Store знизив комісію до 15%, але з певною умовою

Технології&Авто
342
В березні 2021 року Google оголосила, що знизить комісію для розробників магазина додатків Google Play Store до 15%, які отримують менше $ 1 млн річного доходу.
Зараз корпорація розпочала повідомляти розробників про те, що вони можуть зареєструватися і сплачувати комісію по 15% вже з 1 липня.
Якщо ви розробник, ви можете перейти на сторінку Play Console і створити обліковий запис. Цей обліковий запис використовуватиметься для зв’язування асоційованих облікових записів розробників. Тобто, щоб Google міг переконатися, що ви маєте право на 15% комісію. Крім того, розробникам також необхідно налаштувати платіжний профіль і погодитися з умовами обслуговування.
Будь-хто з розробників у магазині Apple App Store, які заробили менше 1 мільйона доларів на рік, матимуть право на 15% комісію. Але щойно цей поріг буде перевищено, комісія в 30% знову вступить в силу. І розробники не зможуть претендувати на знижену комісію в наступному році.
З іншого боку, Google Play Store дає кожному розробнику можливість сплачувати 15% комісію за перший мільйон доларів, який був зароблений щороку. Але після цього застосовується стандартна ставка. Тобто, якщо розробник заробляє $ 3 млн на рік, він платитиме 15% комісійних з першого мільйона. А потім 30% від додаткових $ 2 млн.
За матеріалами:
Pingvin Pro
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас