Лоукостер із Саудівської Аравії запустить ще 2 маршрути до Львова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лоукостер із Саудівської Аравії запустить ще 2 маршрути до Львова

Особисті фінанси
528
Лоукостер з Саудівської Аравії Flynas в липні відкриє ще два маршрути до Львова і буде виконувати їх на одному літаку.
Про це пише avianews.
Польоти з аеропортів Джедда і Ель-Касим авіакомпанія почне 7 липня з частотою два рази на тиждень — по середах і неділях. Літати буде до 1 вересня включно.
До речі, в телеграм-каналі Finance_ukr ми також часто пишемо про цікаві туристичні маршрути, ціни на авіаквитки та особливості в’їзду в різні країни. Тому підписуйтесь і завжди отримуйте актуальну інформацію!
Авіалайнер Flynas вилітатиме з Джедди, далі сідатиме в Ель-Касимі. Зупинка складе 40 хвилин без висадки пасажирів. За цей час в аеропорту посадять на борт інших пасажирів, після чого літак вже вилетить до Львова.
У зворотному напрямку маршрут аналогічний. Літак вилетить зі Львова і приземлиться в Ель-Касимі. З нього вийдуть пасажири, які прямували в цей аеропорт, після чого авіалайнер продовжить шлях з пасажирами, яким потрібно в Джедду.
Вартість квитків. Квитки на нові рейси продаються за ціною $650 в обидва кінці з урахуванням перевезення тільки 7 кг ручної поклажі. Якщо вибрати тариф з багажем, він буде коштувати більше.
Висока вартість квитків пояснюється тим, що на ринку польотів між Саудівською Аравією та Україною немає конкуренції. В результаті прямі рейси навіть за такою ціною виявляються більш вигідними як за ціною, так і за часом в дорозі в порівнянні з рейсами з пересадками.
При цьому подорожі для українців до Саудівської Аравії досі ускладнені – необхідно отримувати візу і проходити 7-денний карантин після прильоту в спеціальних готелях.
У червні Flynas відкрив прямі рейси Київ – Ер-Ріяд і анонсував запуск рейсів з Джедди до Києва і з Ер-Ріяда до Львова. З урахуванням нових напрямків загальне число прямих маршрутів між Україною і Саудівською Аравією досягне п’яти.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас