Комерційний Індустріальний Банк став переможцем Національної премії «Вибір Країни 2020» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комерційний Індустріальний Банк став переможцем Національної премії «Вибір Країни 2020»

Особисті фінанси
27
В результаті дослідження методом URSA 50 (Ukrainian Rating System of Awards), серед підприємств, що працюють в Україні, відповідно до фінансових показників FinScore та MarketScore, Комерційний Індустріальний Банк став переможцем Національної премії «Вибір Країни 2020»!
У рамках Національної бізнес премії України «Вибір країни 2020» також були відзначені члени Правління Банку. Статус-звання «Золоті руки» отримала Голова Правління АТ «КІБ» Тетяна Володимирівна Путінцева. Статус звання «Професіонал року» отримали: Перший заступник Голови Правління Лілія Овчарова та фінансовий директор, член Правління Василь Колесник.
У 2020 році Комерційний Індустріальний Банк піднявся на 7 позицій в рейтингу Національного Банку України, більш ніж вдвічі наростив активи та зафіксував високий прибуток.
Комерційний Індустріальний Банк став переможцем Національної премії «Вибір Країни 2020»
«Ми завжди були універсальним банком, але корпоративний бізнес є і залишається для нас пріоритетним. При цьому, безумовно, наші зусилля також спрямовані на створення комфортного сервісу і для фізичних осіб. Нашою основною перевагою перед великими банками є наша гнучкість і мобільність.
Не менш важливою перевагою є напрацьований досвід роботи в корпоративному сегменті. У сьогоднішніх непростих ринкових умовах ми багато уваги приділяємо консультаційній підтримці Клієнтів, знаходимо механізми вирішення нестандартних бізнес-завдань і намагаємося з розумінням ставиться до тимчасових труднощів.
Ця нагорода – результат наполегливої праці професійної команди Банку. Безумовно, ставши банком зі 100% іноземним капіталом, довіра до нас зросла. Це, своєю чергою, сприяло суттєвому приросту ресурсної бази та збільшення числа вкладників. У нас з акціонером єдине бачення розвитку банку, ми впевнено дивимося в завтрашній день і переконані, що цілі стратегії будуть досягнуті», – заявила пані Тетяна.
За матеріалами:
Комінбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас