Ощадбанк став переможцем прес-рейтингу українських банків за 2001 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк став переможцем прес-рейтингу українських банків за 2001 рік

Фондовий ринок
55
Переконливим свідченням зростаючої відкритості найбільшого в Україні державного банку стала приємна новина, що надійшла до Ощадбанку з Національної бібліотеки імені Вернадського.
Як повідомив науковий співробітник бібліотеки Артур Федорчук, Ощадний банк визнаний лідером серед українських банків за результатами інтегральної оцінки, що характеризує висвітлення газетами в 2001 році діяльності банківських установ. Цього успіху, вважає він, досягнуто завдяки активній і цілеспрямованій роботі банківської прес-служби, яка, до речі, відзначила цими днями своє триріччя.
Першу позицію прес-рейтингу за підсумками минулого року Ощадбанк зайняв з рекордною кількістю публікацій про його роботу. Вражає, зі слів експерта, і динаміка зростання уваги газет до держбанку. Якщо у 1999 році йому було присвячено 283 публікації, то в 2000 – вже 346, а в 2001 – 887. Крім Ощадного банку, в лідируючій п'ятірці банк Аваль (827 публікацій), Приватбанк (525), Укрсиббанк (397) і Укрексімбанк (343).
Експерти Національної бібліотеки імені Вернадського, підкреслив А.Федорчук, складають прес-рейтинги банків з 1996 року. Дослідження характеру висвітлення банківської діяльності проводиться на базі інформаційно-аналітичної системи «Імідж банків України в пресі». У 2001 році вона поповнилася 7930 відібраними фрагментами з 6680 газетних публікацій про українські банки. Наостанок Артур Федорчук сказав, що про результати аналітичного дослідження детальніше можна буде дізнатися з його публікації в черговому номері журналу «Финансовые риски».
“Бачити Ощадбанк на чолі прес-рейтингу приємно і престижно, - зізнався керівник ощадбанківської прес-служби Юрій Килимник. – Як на мене, тепер ми вправі розглянути питання про подання своєї заявки як претендента на Національну премію в галузі PR-технологій та іміджмейкерства. Хоча для нас важливо не те, щоб нашу роботу було визнано, а те, щоб вона була гідна визнання”.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас