Епіцентр вперше відкриє супермаркет не в своєму ТЦ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Епіцентр вперше відкриє супермаркет не в своєму ТЦ

Нерухомість
2242
Якірним орендарем третьої черги Київського торгово-розважального центру Blockbuster Mall стане Епіцентр.
Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook девелоперська компанія Colliers, пише НВ.
Зазначається, що Blockbuster Mall отримав сертифікат про прийняття в експлуатацію об’єкта третьої черги. Відкриття заплановано на третій квартал 2021 року.
«Якірним орендарем стане представник Національної мережі торгових центрів Епіцентр з двоповерховою локацією площею 20 тис. кв. м», — йдеться в повідомленні.
Зазначимо, група компаній Епіцентр вперше відкриє супермаркет не в своєму торговому центрі.
У ТРЦ Blockbuster Mall 1 лютого цього року відкрився перший в Україні магазин шведського меблевого гіганта IKEA. Його площа становить 5 тис. кв. м.
Пізніше в Blockbuster Mall може також відкритися будівельний гіпермаркет Building Mall. Голова правління групи Mandarin Plaza Олександр Черницький розповів у коментарі агентству Інтерфакс-Україна, що старт роботи нової мережі заплановано на початок 2022 року.
«Відкриття Епіцентру в ТРЦ Blockbuster Mall не суперечить планам розвитку мережі. Одне іншого не виключає», – заявив Черницький.
Поки не відомо, де планується відкрити перший гіпермаркет. Черницький не відкидає, що Building Mall буде сусідити з епіцентром в ТРЦ Blockbuster Mall. «Чому ні? Конкуренція – двигун торгівлі», – зазначив він.
Засновник девелоперської компанії Mandarin Plaza Group Вагіф Алієв неодноразово заявляв про плани створити мережу будівельних гіпермаркетів Building Mall.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас