Комітет Ради з нацбезпеки підтримав бюджетну декларацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комітет Ради з нацбезпеки підтримав бюджетну декларацію

Казна та Політика
191
Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки підтримав бюджетну декларацію на 2022−2024 роки. Документ раніше отримав висновок комітету з питань соціальної політики.
Про це повідомляє інформаційне управління Апарату В Р.
До речі, про всі головні зміни в законодавстві, які можуть стосуватись ваших особистих коштів, ми інформуємо в телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь, щоб завжди бути в курсі всіх фінансових подій.
«Члени комітету на засіданні 16 червня розглянули та підтримали Бюджетну декларацію на 2022−2024 роки», — сказано у повідомленні.
Комітет також погодив окремі пункти змін до річного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Міністерства оборони на 2021 рік.
Крім того, члени комітету розпочали розгляд підготовленого до другого читання проекту закону № 3196-д про внесення змін до ЗУ «Про Службу безпеки України» щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності СБУ.
Замглави комітету Маряна Безугла повідомила, що нардепи ще не розглядатимуть закон президента Володимира Зеленського, оскільки щодо нього ще немає висновку Головного науково-експертного управління ВР.
Нагадаємо, у комітеті ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів заявили, що документ потребує доопрацювання.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас