В Укравтодорі назвали строки завершення будівництва об'їзної дороги Трускавця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Укравтодорі назвали строки завершення будівництва об'їзної дороги Трускавця

Казна та Політика
184
Будівництво об’їзної дороги м. Трускавець Львівської області, яке здійснює компанія «Автомагістраль-Південь», планується завершити цієї осені.
Про це повідомляється на сторінці президентської програми «Велике будівництво» у Facebook.
Згідно з повідомленням, об’їзна стане частиною автодороги Т-14−02 Східниця-Пісочна. Поки що в Трускавець можна доїхати тільки через м. Стебник або м. Борислав, що істотно збільшує час у дорозі.
«Будівництво об’їзної дороги Трускавця — стратегічно важливий проєкт для регіону. Нова дорога буде обходити карстові провали, що утворилися в 2017—2020 роках. Зокрема, минулого року на ділянці дороги Т-14−02 між Трускавцем та Дрогобичем виник новий 100-метровий карстовий провал. Після цього небезпечний відрізок дороги закрили для руху будь-якого автотранспорту», — зазначено в повідомленні.
Відзначається, що будівництво цієї дороги було розпочато в жовтні 2020 року в рамках програми «Велике будівництво». На ділянці протяжністю 3,8 км зняли рослинний шар грунту, посилили геосинтетичними матеріалами для запобігання нових провалів, проклали водопровідні труби.
У квітні роботи продовжили, і зараз бригади у складі 50 шляховиків і 30 одиниць техніки готують ділянку до укладання земляного полотна. Паралельно прокладають комунікації.
Дорога матиме дві кільцеві розв’язки на з’єднанні з автодорогою, систему водовідведення з очищенням стічних вод, оновлені інженерні мережі, а також дорожні знаки, розмітку, бар’єри та інші невід’ємні атрибути якісної європейської дороги.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас