Nissan представив новий хетчбек Note Aura (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan представив новий хетчбек Note Aura (фото, відео)

Технології&Авто
972
Японська компанія Nissan представила нову версію популярної моделі Note, яка називається Nissan Note Aura.
Про це повідомляє пресслужба Nissan.
Відзначається, що автомобіль став черговим кроком на шляху реалізації фірмової стратегії Nissan NEXT, яка передбачає поступовий перехід всього модельного ряду на екологічно чисті силові агрегати і електротягу.
Від базової моделі Nissan Note новинка відрізняється новим дизайном передньої панелі кузова, іншими бамперами і LED-світлотехнікою. Також авто отримало нову форму заднього спойлера і задніх ліхтарів, об’єднаних тонкою світлодіодною смужкою.
Новинка пропонується в 14 кольорах кузова, в тому числі є 5 двоколірних варіантів. У стандартну комплектацію Nissan Note Aura входять 17-дюймові диски оригінального дизайну. Також Aura отримала нові кольори і варіанти оформлення інтер’єру.
Nissan представив новий хетчбек Note Aura (фото, відео)
Початкова комплектація Aura за насиченістю обладнанням відповідає топ-версії звичайного Nissan Note. Покупцям доступні комбінована тканинна обробка “під твід” зі вставками зі шкірозамінника або високоякісна натуральна шкіра з особливим малюнком.
Для оздоблення приладової панелі і центральної консолі використовуються декоративні панелі з дерева, а карти дверей, передній підлокітник і верхня частина торпеди оброблені тканиною.
У базовій комплектації встановлена аудіосистема, створена в кооперації з Bose, а за додаткову плату можна замовити її “просунуту” версію Personal Plus з парою динаміків в торцях підголівника переднього пасажира.
Nissan представив новий хетчбек Note Aura (фото, відео)
Новинка має поліпшену шумо- і звукоізоляцію за рахунок використання додаткових ізоляційних матеріалів, а також більш товстого скла на передніх дверях.
Note Aura буде доступна як з переднім приводом, так і з повнопривідною версією 4WD. В системі e-Power бензиновий 1,2-літровий мотор (82 к.с.) використовується виключно як генератор і не має зв’язку з колесами.
Nissan представив новий хетчбек Note Aura (фото, відео)
Передньопривідна версія оснащена 136-сильним тяговим електромотором, що видає 300 Нм крутного моменту. У версії 4WD у авто є ще один електродвигун (68 к.с., 100 Нм), який розташований ззаду і приводить свою пару коліс, працювати він може у всьому діапазоні швидкостей.
Вартість новинки в Японії стартує з $23705, а повнопривідний варіант зі шкіряним салоном оцінюється в $26900. Старт продажів на внутрішньому ринку намічений на осінь.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас