Правекс Банк та Ukravit домовились про збільшення обсягів фінансування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Правекс Банк та Ukravit домовились про збільшення обсягів фінансування

Особисті фінанси
17
На початку червня Правекс Банк та група компаній Ukravit домовились про подовження співробітництва та збільшення кредитного ліміту в півтора рази. Також Правекс Банк і надалі буде залишатися одним з основних фінансових партнерів групи.
Правекс Банк розпочав співпрацю з групою компаній Ukravit в 2019 році з невеликого кредитного проекту та, в подальшому, зарплатно-карткового обслуговування.
За останні роки рівень співпраці в частині кредитування збільшився в кілька разів. Правекс Банк продовжує надавати фінансову підтримку Ukravit не тільки в рамках поточної діяльності, а й в фінансуванні нових проектів.
Франческо Лупо, керівник Головного управління корпоративного бізнесу Правекс Банку:
«За своє життя я відвідав багато підприємств хімічної промисловості. Але Ukravit справді вражає. Ми можемо бачити можливість вирощувати харчові продукти по-іншому. Компанія екологічна, орієнтована на стале майбутнє. Зрештою, вони підтримують бізнес із сучасним обладнанням, лабораторіями, агрономами, хіміками та технологами. Вони щодня працюють над удосконаленням виробництва та успішним розвитком сільськогосподарського бізнесу з урахуванням довкілля та з індивідуальним підходом».
Віталій Ільченко, засновник компанії Ukravit:
«Кожному підприємцю, щоб зробити яскравий проєкт потрібна фінансова підтримка і гарний фінансовий партнер. Нашим надійним партнером вже декілька років є Правекс Банк, який є частиною міжнародної банківської групи Інтеза Санпаоло. Разом з ними ми розвиваємося та створюємо нові проєкти. Ми вдячні за підтримку і цю співпрацю. Будемо зростати разом».
Ukravit – перший і найбільший український виробник препаратів для хімічного захисту сільськогосподарських культур промислового та приватного секторів. Основним напрямком діяльності компанії є власне виробництво сучасних високоефективних пестицидів та агрохімікатів, в тому числі добрив з мікроелементами та засобів для знищення побутових шкідників.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас