Facebook дозволить більшості співробітників працювати з дому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook дозволить більшості співробітників працювати з дому

Технології&Авто
210
Гендиректор Facebook Марк Цукерберг оголосив, що компанія дозволить усім штатним співробітникам працювати вдома, якщо їхню роботу можна виконувати віддалено.
Про це він повідомив у заяві для співробітників, передає CNBC.
Зазначається, що Цукерберг зробив нове оголошення для співробітників, в якому виклав плани компанії щодо гібридного офісу та дистанційного налаштування.
«Ми дізналися за минулий рік, що хорошу роботу можна зробити де завгодно, і я ще більш оптимістичний щодо можливості масштабної віддаленої роботи, особливо в міру того, як технології відеозв’язку і віртуальної реальності продовжують поліпшуватися», — написав він.
Зазвичай не можна виконати віддалено роботу співробітників, які працюють на апаратному забезпеченні та установках в центрах обробки даних Facebook.
При цьому, співробітників, які хочуть працювати в офісі, попросять приходити як мінімум на половину робочих днів. Також компанія планує організовувати регулярні особисті зустрічі для офісних і віддалених співробітників, «щоб підтримувати відносини».
Також співробітники зможуть запитувати віддалену роботу в інших країнах. Зокрема, Facebook дозволить співробітникам з США запитувати віддалену роботу в Канаді, а співробітникам в Європі – працювати з Великобританії.
Речник Facebook додав, що компанія планує відновити більшість своїх офісів у США на 50% до початку вересня, і, ймовірно, відкриється повністю в жовтні.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас